-
2 fed hvidløg
-
2 skalotteløg
-
En halv flaske kraftig rødvin
-
¼ liter fløde
-
1 spsk ribsgelé
-
Et lille bundt timian
-
100 g smør
-
1 glas REDUCED ØKO Kalvefond
-
1 glas REDUCED ØKO Hønsefond
Sådan laver du din sauce
-
Skalotteløg og hvidløg hakkes, og svitses af på panden i smør sammen med timian.
-
Tilføj hertil ribsgelé.
-
Når det hele har svitset i omkring 3 minutter tilføjes rødvinen.
-
Sovsen skal nu reducere i en halv times tid, indtil rødvinen er svundet ind.
-
Imens hældes REDUCED ØKO Kalvefond og REDUCED ØKO Hønsefond i en anden gryde, sammen med fløden og koges op.
-
Når rødvinssovsen er reduceret, hældes sovsen med fond og fløde igennem en si, over i den anden gryde.
-
Reducer til slut den færdige sovs til en tyk, men flydende tekstur og servér med valgfrit tilbehør.