Julesauce

Julesauce

En lækker Julesauce med en dyb smag, lavet med sauterede hvidløg og skalotteløg, kraftig rødvin, fløde, ribsgelé og aromatisk timian. Afsluttet med smør og forstærket med REDUCED ØKO Kalvefond og <meta charset="utf-8"><span>REDUCED ØKO</span> Hønsefond for en fyldig og komplet smagsprofil.

4 personer
20 min.
Ingredienser 

 

Sådan laver du din sauce
  1. Skalotteløg og hvidløg hakkes, og svitses af på panden i smør sammen med timian.

  2. Tilføj hertil ribsgelé.

  3. Når det hele har svitset i omkring 3 minutter tilføjes rødvinen.

  4. Sovsen skal nu reducere i en halv times tid, indtil rødvinen er svundet ind.

  5. Imens hældes REDUCED ØKO Kalvefond og REDUCED ØKO Hønsefond i en anden gryde, sammen med fløden og koges op.

  6. Når rødvinssovsen er reduceret, hældes sovsen med fond og fløde igennem en si, over i den anden gryde.

  7. Reducer til slut den færdige sovs til en tyk, men flydende tekstur og servér med valgfrit tilbehør.

Julesauce serveret

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Kalvefond 4-pack
Økologisk Hønsefond 4-pack