Om os
REDUCED producerer bæredygtige naturlige smagsløsninger ved at genanvende sidestrømme fra fødevare- og landbrugsindustrien.
Altid med fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed.
Teknologi.
Vi tror på, at smag er nøglen til at reducere sidestrømme fra fødevare- og landbrugsindustrien.
Fermentering er, for os, et værktøj brugt til at skabe intense smagsoplevelser.
Vi har genopfundet smagfulde nuancer ved at omforme traditionelle fermenteringsprocesser. Resultatet er naturlige og unikke smagsløsninger, der ikke går på kompromis med smag og intensitet.
Upcycling.
Vi anvender sidestrømme som hovedkomponent i vores produkter.
Sidestrømmene stammer fra forskellige fødevareproducenter og landbrugsvirksomheder.
Vi benytter sidestrømme som æbleskrog, pensionerede æglæggende høns, strandkrabber, knækkede ris og linser samt andensorteringsgrøntsager.
Produktion.
Vi har et unikt produktionsanlæg i København.
Anlægget er certificeret til økologisk produktion.
Her har vi med succes skaleret vores smagsløsninger til kommercielle produkter.
Produktionen og teknologien skiller sig ud, da vi kan omdanne en række forskellige sidestrømme til forskellige kommercialiserede smagsløsninger.
Løsninger til industri.
Vi skaber industrielle løsninger, der får smagsoplevelsen af velsmagende fødevarer til at blomstre.
Det er simpelt.
Vores løsninger skiller sig ud ved at være fremstillet af sidestrømme, være naturlige, have en ren etiket og en unik smagsprofil.
Løsningerne fås i flydende og pulverform.
Løsninger til foodservice.
Vi tilbyder løsninger til foodservice inden for fire produktkategorier:
- Fond
- Koncentrater
- Supper
- Saucer
Produkterne skiller sig ud, fordi de er:
- Fremstillet af madspild
- Naturlige og med en ren etiket
- Økologiske