Om os
REDUCED ændrer produktionen af naturlige smagsløsninger for at reducere madspild.
Vores mission er at mindske madspild ved at udnytte birestprodukter og rester fra fødevare- og landbrugsindustrien.
Altid med fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed.


Teknologi.
Vi tror på, at smag er nøglen til at reducere madspild.
Fermentering er, for os, et værktøj brugt til at skabe intense smagsoplevelser.
Vi har genopfundet smagfulde nuancer ved at omforme traditionelle fermenteringsprocesser. Resultatet er naturlige og unikke smagsløsninger, der ikke går på kompromis med smag og intensitet.
Og selvfølgelig er det lavet af madspild.

Upcycling.
Vi anvender genanvendt råvare som hovedkomponent i vores produkter.
Det betyder, at minimum 80% af de råvarer, vi bruger, normalt ikke ville blive brugt til menneskeføde.
De genanvendte råvarer stammer fra forskellige fødevareproducenter og landbrugsvirksomheder.
For øjeblikket udnytter vi genanvendte råvarer såsom æblekerner, brugte høner, strandkrabber, ben, klid, knækket ris og linser samt andensorteringsgrøntsager.

Produktion.
Sammen med Teknologisk Institut har vi udviklet produktionsudstyr og processer til at opskalere fermenteringsprocesser og skabe sikre fødevareprodukter.
Til selve produktion har vi ombygget en gammel kebabfabrik, hvor vi nu har udviklingskøkken, inkubationskamre og bioreaktorer.
Formålet er at kunne omdanne store mængder overskudsråvarer til smagfulde fødevareprodukter.

Løsninger til industri.
Vi skaber industrielle løsninger, der får smagsoplevelsen af velsmagende fødevarer til at blomstre.
Det er så simpelt.
Vores løsninger skiller sig ud ved at være fremstillet af madspild, være naturlige, have en ren etiket og en unik smagsprofil.
Løsningerne fås i flydende og pulverform.

Løsninger til food service.
Vi tilbyder løsninger til fødevareservice inden for tre produktkategorier:
- Fond
- Supper
- Saucer
Produkterne skiller sig ud, fordi de er:
- Fremstillet af madspild
- Naturlige og med en ren etiket
- Økologiske