Glacerede gulerødder

Glacerede gulerødder

Smør og honning glacerer de møre gulerødder, der er toppet med sprøde valnødder, cremet gedeost og frisk persille. Perfektioneret med et strejf af REDUCED ØKO Umami Drops for ekstra dybde i smagen.

2
15 min.

 Ingredienser

  • 50 g smør 

  • 2 skefuld (spsk eller tsk) honning

  • 1 bundt gulerødder

  • 100 g valnødder

  • 100 g gedeost 

  • Et lille bundt persille

  • REDUCED ØKO Umami Drops

 

 Sådan laver du dine gulerødder

  1. Brun smør og honning på en pande.

  2. Tilføj gulerødderne og steg dem i 8-10 minutter.

  3. Tilføj REDUCED ØKO Umami Drops undervejs.

  4. Rist valnødder af på en pande.

  5. Når gulerødderne er stegt, toppes de med skiver af gedeost, persille, valnødder og den sidste glace fra panden.

Glacerede gulerødder serveret

Se hvordan

Se video

Produkter brugt i opskriften