Industri
Smag er vigtigt. Vi skaber det.
Vi specialiserer os i at skabe naturlige og bæredygtige smagsløsninger.
Kunder i branchen henvender sig ofte til os, hvis de ønsker at forstærke smage naturligt eller erstatte ingredienser, der er vanskelige at mærke, såsom gærekstrakter eller MSG.
Vi kan gøre det og meget mere.
En proces. Flere løsninger.
Vi kan hjælpe dig med at tilføre umami til dit produkt på forskellige måder.
Vi tilbyder lige nu tre løsninger:
1. Umami smagsløsninger
Færdigudviklede ingredienser, der forstærker umami.
2. Sammensætning af de rette ingredienser
Vi tilpasser vores ingredienser til lige præcis dit behov.
3. Optimering af sidestrømme
Vi tager udgangspunkt i din sidestrøm, og skaber derfra et unikt produkt fyldt med smag.
Hvorfor vores ingredienser?
Ved at vælge vores løsninger vil dit fødevareprodukt aktivt bidrage til at reducere sidestrømme fra fødevare- og landbrugsindustrien.
Ud over dette leverer vi:
- Beregning af klimaaftryk
- Naturlige ingredienser og clean label
- Unik smagsprofil
Lynhurtig udvikling af prototyper.
Vi udvikler og producerer vores smagsløsninger i vores egne produktionsfaciliteter i Københavns Nordhavn.
Dette betyder, at vi hurtigt kan omsætte en idé til et produkt.
Derudover har vi mulighed for at kontrollere alle aspekter relateret til kvalitet og fortrolighed.
Desuden forstår vi vigtigheden af at skabe det perfekte match mellem ingrediens og produkt.
Smagsløsning 1: REDUCED Umami Sauce svampe.
Vores svampe umami produkt er en naturlig smagsforstærker, lavet på upcyclede champignoner. Vi bruger svampe, der af forskellige årsager såsom forkert størrelse, beskadigelse eller ødelagte dele, bliver kasseret.
Hele 8-10% af alle opdyrkede svampe smides ud, hvilket resulterer i 200 tons spild om året, kun for én producent.
Hos REDUCED ser vi sidestrømme som en mulighed for smag, hvilket i denne sag ledte os til udviklingen af vores svampe umami produkt.
I dag, ved at upcycle et enkelt kilo kasserede svampe, forhindrer vi at 0.47 kg. CO2 udledning går til spilde.
Kontakt os for samplesSmagsløsning 2: REDUCED Umami Sauce høns.
Vores hønse umami produkt er en naturlig smagsforstærker, lavet på upcyclede ægliggende høns. Fordi at hønsene på et tidspunkt stopper med at ligge æg, og kødet er for sejt til at spise, bliver de ofte kasseret eller brugt i dyrefodder.
I Danmark alene leder dette til et årligt spild på 8 millioner kg. økologiske høns.
Hos REDUCED ser vi sidestrømme som en mulighed for smag, hvilket i denne sag ledte os til udviklingen af vores hønse umami produkt.
Siden produktionen af 1 kg. høns resulterer i 8 kg. CO2 udledninger (CONCITO), bidrager upcyclingen af disse høns, med en bedre udnyttelse af kostbare naturressourcer.
Kontakt os for samplesSmagsløsning 3: REDUCED Grøntsagskoncentrat
Hvad er REDUCED Grøntsagskoncentrat?
Grøntsagskoncentrat er en base, der fortyndes med minimum 9 dele vand og tilsættes til supper, saucer eller færdigretter.
Du ender med et økologisk clean label produkt og en effektiv omkostning ved brug.
Perfekt hvis du er producent af supper, saucer eller færdigretter.
Smagsløsning 4: REDUCED Hønsekoncentrat
Hvad er REDUCED Hønsekoncentrat?
REDUCED Hønsekoncentrat er en base der fortyndes med 9 dele vand og tilsættes i supper eller færdigretter.
Det du ender med er et økologisk clean label produkt og en effektiv omkostning ved brug.
Perfekt hvis du er producent af supper, saucer eller færdigretter.
Anvendelse og dosering.
Vores brancheløsninger har deres primære anvendelse inden for det salte segment.
Vi har erfaring med at levere clean label smagsløsninger til:
- Forarbejdet kød
- Kødalternativer
- Supper
- Saucer og krydderier
- Færdigretter
Doseringen afhænger af den tilsigtede brug og anvendelse. Kontakt os, og vi vil med glæde give dig specifikke vejledninger.