Grøntsagssuppe med svampe

Grøntsagssuppe med svampe

Dette er en opskrift på en let grøntsags-/svampe suppe, der kan bruges som en delikat forret. Vi gør brug af den skønne svamp, østershatten, og kombinerer den med vores smagfulde grøntsagsfond. Det er en mild, men umami-rig suppe, som har mange fine smage.

1 person
15 min.

Ingredienser 

 

Sådan laver du din suppe

  1. Varm REDUCED ØKO Grøntsagsfond op i en gryde.

  2. Skær østershattene i skiver.

  3. Steg svampene og placer dem ved siden af hinanden på en tallerken.

  4. Steg broccolinierne og fordel dem på tallerkenen.

  5. Tilføj nu en æggeblomme nænsomt, og dertil også oregano.

  6. Hæld den varme grøntsagsfond over og tilføj eventuelt REDUCED ØKO Umami Drops.

 Grøntsagssuppe serveret

Hvorfor bruge grøntsagsfond?

REDUCED ØKO Grøntsagsfond, ligesom REDUCED Skaldyrsfond, er let i sin konsistens. Den er baseret på tang, samt forskellige grøntsager der bliver smidt ud, da de ikke egner sig til salg. 

Fonden har havagtige noter, og kan bruges helt som den er, ligesom vi gør i denne opskrift. 

Den er derfor meget velegnet som base for en suppe som denne. 

Fordi der ikke er tilføjet tilsætningsstoffer eller koncentrat, hvilket giver et meget rent produkt, er det muligt at tilføje de aromaer og den mængde salt, du selv ønsker.

 

Dette er en opskrift på en let grøntsags-/svampe suppe, der kan bruges som en delikat forret. 

Vi gør brug af den skønne svamp, østershatten, og kombinerer den med vores smagfulde grøntsagsfond. Det er en mild, men umami-rig suppe, som har mange fine smage.

 

Se hvordan

Se video

Produkter brugt i opskriften