Ingredienser
-
200 g hakket svinekød
-
1 spsk gochujang
-
40 ml vindruekerneolie
-
200 g blød tofu
-
1 glas REDUCED ØKO Hønsefond
-
10 g peber (szechuan eller sort)
-
2 fed hvidløg
Sådan laver du din Mapo Tofu
-
Start med at hakke hvidløg, forårsløg og skær tofuen i terninger.
-
Steg det hakkede svinekød på en varm pande med en generøs mængde vindruekerneolie.
-
Når kødet er færdigstegt kan du tilføje hvidløg, peber og gochujang - bland sammen til olien på panden er helt rød.
-
Tilføj REDUCED ØKO Hønsefond og REDUCED ØKO Umami Drops og lad det simre i tre minutter ved højeste varme.
-
Tag nu tofuen og bland det nænsomt på panden uden at ødelægge tofuen.
-
Server med evt. med ris eller nudler og top retten med forårsløg.