Mapo Tofu

Mapo Tofu

Mapo Tofu er en lækker kinesisk ret med hakket svinekød, blød tofu og en blanding af umamirige ingredienser som gochujang, szechuanpeber og hvidløg, der simres i REDUCED ØKO Hønsefond og vindruekerneolie for at skabe en fyldig og smagfuld sauce. Retten er tilsat REDUCED ØKO Umami Drops for at give en endnu mere intens og dyb smag.

2 personer
30 min.

Ingredienser

 

Sådan laver du din Mapo Tofu

  1. Start med at hakke hvidløg, forårsløg og skær tofuen i terninger.

  2. Steg det hakkede svinekød på en varm pande med en generøs mængde vindruekerneolie.

  3. Når kødet er færdigstegt kan du tilføje hvidløg, peber og gochujang - bland sammen til olien på panden er helt rød.

  4. Tilføj REDUCED ØKO Hønsefond og REDUCED ØKO Umami Drops og lad det simre i tre minutter ved højeste varme.

  5. Tag nu tofuen og bland det nænsomt på panden uden at ødelægge tofuen.

  6. Server med evt. med ris eller nudler og top retten med forårsløg.

Mapo Tofu serveret

Produkter brugt i opskriften

ØKO Umami Drops 3-pack
Økologisk Hønsefond 4-pack