Oksemørbrad med sauce bordelaise

Oksemørbrad med sauce bordelaise

En saftig oksemørbrad serveret med en klassisk sauce bordelaise, lavet med portvin, smør og REDUCED ØKO Kalvefond. En udsøgt kombination af mørt kød og en rig og smagfuld sauce, der bringer en sofistikeret smagsoplevelse til middagsbordet.

2 personer
20 min.

Ingredienser 

 

Sådan laver du din oksemørbrad og sauce

  1. Sæt en gryde i kog med 1 glas portvin og en anden gryde i kog med 1 glas REDUCED ØKO Kalvefond.

  2. Salt bøfferne og steg dem på en varm pande i neutral olie i cirka 10 min. på hver side.

  3. Når portvinen er svundet ind og blevet til en sirup-lignende tekstur, hældes den varme kalvefond over i denne gryde.

  4. Når blandingen er reduceret, piskes terninger af koldt smør gradvist ind i sovsen og er herefter klar til servering.

Oksemørbrad serveret

Se hvordan

Se video

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Kalvefond 4-pack