Tomatsuppe med kalvefond og grillet kål

Tomatsuppe med kalvefond og grillet kål

En velsmagende tomatsuppe lavet med REDUCED ØKO Kalvefond, tomater, grillet grønkål, løg og hvidløg, krydret med oregano og basilikum.

2 personer
30 min.

Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Kalvefond

  • 200 ml vand

  • 500 g blandede tomater, eller to dåser flåede tomater

  • Olie

  • 300 g palmekål eller grønkål

  • 2 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 dåse tomat pure

  • Frisk eller tørret oregano

  • Frisk basilikum

 

Sådan laver du din suppe

  1. Løg, hvidløg og tomat hakkes i grove stykker og steges på en pande i olie, indtil de er helt bløde. 

  2. Tilføj oregano og tomatpure, og lad det stege nogle minutter.

  3. Tilføj REDUCED ØKO Kalvefond og lad det koge, under låg, i 20 minutter.  

  4. Blend massen med en stavblender, hvis den er for tynd, kan den koges videre uden låg, indtil den rette konsistens er opnået.

  5. Smag til med salt og peber. 

  6. Kål steges på en varm pande til det er sprødt.

  7. Server suppen sammen med kålen, den friske basilikum og lidt olivenolie, som hældes på toppen af suppen. 

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Kalvefond 4-pack