Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Kalvefond
-
200 ml vand
-
500 g blandede tomater, eller to dåser flåede tomater
-
Olie
-
300 g palmekål eller grønkål
-
2 løg
-
2 fed hvidløg
-
1 dåse tomat pure
-
Frisk eller tørret oregano
-
Frisk basilikum
Sådan laver du din suppe
-
Løg, hvidløg og tomat hakkes i grove stykker og steges på en pande i olie, indtil de er helt bløde.
-
Tilføj oregano og tomatpure, og lad det stege nogle minutter.
-
Tilføj REDUCED ØKO Kalvefond og lad det koge, under låg, i 20 minutter.
-
Blend massen med en stavblender, hvis den er for tynd, kan den koges videre uden låg, indtil den rette konsistens er opnået.
-
Smag til med salt og peber.
-
Kål steges på en varm pande til det er sprødt.
-
Server suppen sammen med kålen, den friske basilikum og lidt olivenolie, som hældes på toppen af suppen.