Tomatsuppe

Tomatsuppe

Denne opskrift er en simpel og frisk tomatsuppe, du kan lave på under 30 minutter, hjulpet på vej af REDUCED ØKO Kalvefond. Det er et sundt måltid med få ingredienser, som er nem at bikse sammen en hverdags aften. Blendet basilikum, kalvefond og grønkål giver et tvist til suppen, som tilføjer lækre aromaer og teksturer.

2 personer
30 min.

Ingredienser 

  • 500 g tomater

  • 300 g grønkål

  • 2 løg

  • 4 fed hvidløg

  • Frisk basilikum

  • 200 ml vand

  • 1 glas REDUCED ØKO Kalvefond

 

Sådan laver du din suppe

  1. Skær tomater i både og snit løg og hvidløg.

  2. Steg det hele af i en pande med olie, indtil det er mørt.

  3. Tilføj vand og REDUCED ØKO Kalvefond, og blend det sammen.

  4. Hak basilikum groft og blend det i suppen.

  5. Steg nogle store stykker kål i olie på en varm pande, så det bliver sprødt.

  6. Server suppen i en skål med kål-stykkerne på toppen.

Tomatsuppe

Se hvordan

Se video

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Kalvefond 4-pack