Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Hønsefond
-
20 g ingefær
-
10 g chili
-
10 ml soya
-
150 g ramen nudler
-
50 g svampe
-
1 spsk sesamolie
-
1 æg
-
1 forårsløg
Til veganere: Brug REDUCED ØKO Grøntsagsfond og undlad ægget.
Sådan laver du din ramen
-
Hak ingefær og chili fint.
-
Steg ingefær og chili af neutral olie i 10 minutter.
-
Tilføj REDUCED ØKO Hønsefond, vand og soya.
-
Lad det simre ved lav varme i 30 minutter.
-
Kog nudler efter pakkens anvisning.
-
Steg svampe af i sesamolie.
-
Kog æg i 5 minutter og læg efterfølgende ægget i koldt vand.
-
Pil ægget og skær halvt over.
-
Læg de tilberedte nudler i skålen og hæld den varme suppe over.
-
Pynt med frisk chili, forårsløg, de stegte svampe og det halve æg.