Spicy umami ramen

Spicy umami ramen

En smagfuld og krydret spicy ramen lavet på REDUCED ØKO Hønsefond med en varmende kombination af ingefær, chili og soya. Serveret med ramen nudler, svampe, æg og toppet med forårsløg.

2 personer
30 min.

 Ingredienser

 

Sådan laver du din ramen

  1. Hak ingefær og chili fint.

  2. Steg ingefær og chili af neutral olie i 10 minutter.

  3. Tilføj REDUCED ØKO Hønsefond, vand og soya.

  4. Lad det simre ved lav varme i 30 minutter.

  5. Kog nudler efter pakkens anvisning.

  6. Steg svampe af i sesamolie.

  7. Kog æg i 5 minutter og læg efterfølgende ægget i koldt vand. 

  8. Pil ægget og skær halvt over.

  9. Læg de tilberedte nudler i skålen og hæld den varme suppe over.

  10. Pynt med frisk chili, forårsløg, de stegte svampe og det halve æg.

Produkter brugt i opskriften