Spicy morning soup

Spicy morning soup

En lækker og spicy morgen suppe lavet med hønsefond og cremet kokosmælk. Fuldt af smagfuld kylling, frisk ingefær, chili, løg og hvidløg for en opkvikkende start på dagen.

2 personer
30 min.

Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Hønsefond

  • 1 dåse kokosmælk

  • 300 g kylling, (lår, bryst eller vinger)

  • 1 knold ingefær

  • 1 stk rød eller grøn chilli

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

 

Sådan laver du din suppe

  1. Snit chili, løg, ingefær og hvidløg fint og stege det ved svag varmen indtil ingredienserne er gyldne. 

  2. Hæld REDUCED ØKO Hønsefond på ingredienserne og lad det simre i 20 minutter.

  3. Tilføj kylling til suppen, og lad den koge med, indtil den er mør.

  4. Når kyllingen er mør tages den fra og skæres i mundrette stykker. 

  5. Hæld kokosmælken i suppen og lad det koge et par minutter.

  6. Smag til med salt.

  7. Suppen hældes i en skål og kyllingen tilføjes.

    Denne suppe er god til hvis man har lidt efterårssnue - tak til Mark Terkelsbøl.

Produkter brugt i opskriften