Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Hønsefond
-
1 dåse kokosmælk
-
300 g kylling, (lår, bryst eller vinger)
-
1 knold ingefær
-
1 stk rød eller grøn chilli
-
1 løg
-
2 fed hvidløg
Sådan laver du din suppe
-
Snit chili, løg, ingefær og hvidløg fint og stege det ved svag varmen indtil ingredienserne er gyldne.
-
Hæld REDUCED ØKO Hønsefond på ingredienserne og lad det simre i 20 minutter.
-
Tilføj kylling til suppen, og lad den koge med, indtil den er mør.
-
Når kyllingen er mør tages den fra og skæres i mundrette stykker.
-
Hæld kokosmælken i suppen og lad det koge et par minutter.
-
Smag til med salt.
-
Suppen hældes i en skål og kyllingen tilføjes.
Denne suppe er god til hvis man har lidt efterårssnue - tak til Mark Terkelsbøl.