Pebersauce

Pebersauce

En lækker pebersauce med REDUCED ØKO Kalvefond, hvor mel og smør danner en roux for at tykne saucen. Rosa og sort peber samt sauterede rød peberfrugt og frisk rosmarin for at skabe en intens og smagfuld oplevelse.

2 personer
30 min.

 Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Kalvefond

  • 25 g mel

  • 25 g smør

  • 10 g rosa peber

  • 10 g sort peber

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 stilk rosmarin

 

Sådan laver du din pebersauce

  1. Smelt smør på en pande og tilføj mel imens der røres med en dejskraber. 

  2. Mel og smør ristes af indtil massen er homogen og har formet sig til en melbolle. 

  3. Melbollen tages af panden og køles ned. 

  4. Hæld REDUCED ØKO Kalvefond i en gryde. 

  5. Grill den røde peber på en pande ved høj varme. 

  6. Tilføj peberen til kalvefonden og tilsæt peberkorn og rosmarin. Lad det simre et par minutter. 

  7. Tilføj melbollen lidt ad gangen og lad det koge indtil saucen har den rette tykkelse.

  8. Smag til med salt.

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Kalvefond 4-pack