Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Kalvefond
-
1 liter vand
-
500 g oksehaler
-
300 g pappardelle
-
150 g svampe
-
2 kviste timian
-
10 peberkorn
-
10 g smør
Sådan laver du din ragout
-
Steg oksehaler af i en gryde til de er godt brunet af.
-
Tilføj koldt vand, REDUCED ØKO Kalvefond, timian og peberkorn til gryden.
-
Lad det simre ved lav varme i mindst 6 timer. Tilføj ekstra vand, hvis oksehalerne ikke er dækket med vand.
-
Når de 6 timer er gået, plukkes kødet fra benet og det blandes med den tilbageværende væske. Reducér væsken indtil mængden er passende.
-
Steg svampe på en pande i smør.
-
Kog pasta i letsaltet vand efter pakkens anvisning.
-
Når pastaen er færdig, mixes den sammen med ragouten og svampene.
-
Server retten i en dyb tallerken.