Oksehaleragout med svampe og pappardelle

Oksehaleragout med svampe og pappardelle

En velsmagende oksehaleragout lavet med REDUCED ØKO Kalvefond og vand, hvor møre oksehaler simrer med svampe, duftende timian, peberkorn og serveres over kogte pappardelle. En lækker og fyldig ret, perfekt til at forkæle smagsløgene.

2 personer
7 timer

 Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Kalvefond

  • 1 liter vand

  • 500 g oksehaler

  • 300 g pappardelle

  • 150 g svampe

  • 2 kviste timian

  • 10 peberkorn

  • 10 g smør

 

Sådan laver du din ragout

  1. Steg oksehaler af i en gryde til de er godt brunet af. 

  2. Tilføj koldt vand, REDUCED ØKO Kalvefond, timian og peberkorn til gryden. 

  3. Lad det simre ved lav varme i mindst 6 timer. Tilføj ekstra vand, hvis oksehalerne ikke er dækket med vand.

  4. Når de 6 timer er gået, plukkes kødet fra benet og det blandes med den tilbageværende væske. Reducér væsken indtil mængden er passende.

  5. Steg svampe på en pande i smør.

  6. Kog pasta i letsaltet vand efter pakkens anvisning. 

  7. Når pastaen er færdig, mixes den sammen med ragouten og svampene. 

  8. Server retten i en dyb tallerken.

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Kalvefond 4-pack