Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Hønsefond
-
300 ml vand
-
100 ml rødvin
-
2 kyllingeoverlår
-
500 g linser
-
100 g bacon
-
1 rødløg
Sådan laver du dine overlår og dine linser
-
Steg bacon og kyllingeoverlår af på panden. Læg det til siden, når det er færdigtilberedt.
-
Tilføj linser til den før anvendte pande.
-
Bland rødvin, REDUCED ØKO Hønsefond og vand i en gryde og lad det koge i 3 minutter.
-
Tilføj gradvist REDUCED ØKO Hønsefond og rødvinsblandingen til linserne indtil de er møre, og har en grødet konsistens er nået.
-
Skræl rødløg, snit det fint og tilføj det til linserne.
-
Tilføj den stegte bacon til linserne.
-
Lad linserne simre i 3 minutter
-
Server i en dyb tallerken med kyllingeoverlåret ovenpå linserne.