Kyllingeoverlår med grøntsager og linser

Kyllingeoverlår med grøntsager og linser

Saftige kyllingeoverlår stegt med bacon og serveret med linser og sauterede rødløg. Tilføjet dybde og smag med en kombination af REDUCED ØKO Hønsefond og rødvin. En velsmagende og velafbalanceret ret med en lækker blanding af proteiner, grøntsager og korn.

2 personer
30 min.

Ingredienser

 

Sådan laver du dine overlår og dine linser

  1. Steg bacon og kyllingeoverlår af på panden. Læg det til siden, når det er færdigtilberedt. 

  2. Tilføj linser til den før anvendte pande.

  3. Bland rødvin, REDUCED ØKO Hønsefond og vand i en gryde og lad det koge i 3 minutter.

  4. Tilføj gradvist REDUCED ØKO Hønsefond og rødvinsblandingen til linserne indtil de er møre, og har en grødet konsistens er nået.

  5. Skræl rødløg, snit det fint og tilføj det til linserne.

  6. Tilføj den stegte bacon til linserne.

  7. Lad linserne simre i 3 minutter

  8. Server i en dyb tallerken med kyllingeoverlåret ovenpå linserne.

Produkter brugt i opskriften