Græskarsuppe (mangler mængder på ingredienserne)

Græskarsuppe (mangler mængder på ingredienserne)

En velsmagende græskarsuppe med REDUCED ØKO Grøntsagsfond, krydret med græskarkerner og serveret med creme fraiche, frisk salvie og ekstra dybde og intensitet fra REDUCED ØKO Umami Drops. En skøn kombination af smage og teksturer.

2 personer
30 min.

Ingredienser 


Sådan laver du din græskarsuppe

  1. Skær græskaret ud og skær det i stykker.

  2. Kog det i 10 minutter.

  3. Rist nogle græskarkerner.

  4. Læg græskaret i en ny gryde og tilsæt 2 skeer creme fraiche, olie og REDUCED ØKO Grøntsagsfond.

  5. Blend det hele sammen.

  6. Tilsæt salvie og REDUCED ØKO Umami Drops og blend igen.

  7. Server suppen med græskarkerner, salvie og REDUCED ØKO Umami Drops på toppen.

Græskarsuppe serveret

Se hvordan

Se video

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Grøntsagsfond 4-pack
ØKO Umami Drops 3-pack