Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Hønsefond
-
100 ml hvidvin
-
100 ml vand
-
100 g risottoris
-
200 g græskar
-
50 g smør
-
1 skalotteløg
-
50 g parmesan
Sådan laver du din græskarrisotto
-
Skræl og skær græskar i firkanter. Gem de resterende ”uperfekte” stykker.
-
Snit skalotteløg fint.
-
Steg skalotteløg og de “uperfekte” græskarstykker i en dyb pande med smør til løgene er bløde og transparente.
-
Tilføj risene til panden og steg blandingen i 5 minutter, mens der røres rundt.
-
Tilføj hvidvin, REDUCED ØKO Hønsefond og vand til en gryde.
-
Tilføj jævnligt væske, så risene er dækket indtil de er færdigtilberedte.
-
Når risene er meget tæt på at være færdige, så tilføjes græskarterningerne.
-
Tilføj revet parmesan og rør rundt.
-
Når risene er møre, så er risottoen klar til servering.