Græskarrisotto

Græskarrisotto

En lækker risotto lavet med REDUCED ØKO Hønsefond og hvidvin. Fyldt med saftigt græskar, smør, finthakket skalotteløg og en generøs portion revet parmesan.

1 person
45 min.

Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Hønsefond

  • 100 ml hvidvin

  • 100 ml vand

  • 100 g risottoris

  • 200 g græskar

  • 50 g smør

  • 1 skalotteløg

  • 50 g parmesan

 

Sådan laver du din græskarrisotto

  1. Skræl og skær græskar i firkanter. Gem de resterende ”uperfekte” stykker.

  2. Snit skalotteløg fint.

  3. Steg skalotteløg og de “uperfekte” græskarstykker i en dyb pande med smør til løgene er bløde og transparente.

  4. Tilføj risene til panden og steg blandingen i 5 minutter, mens der røres rundt.

  5. Tilføj hvidvin, REDUCED ØKO Hønsefond og vand til en gryde.

  6. Tilføj jævnligt væske, så risene er dækket indtil de er færdigtilberedte.

  7. Når risene er meget tæt på at være færdige, så tilføjes græskarterningerne.

  8. Tilføj revet parmesan og rør rundt.

  9. Når risene er møre, så er risottoen klar til servering.

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Hønsefond 4-pack