Ingredienser
-
1 glas REDUCED Skaldyrsfond
-
200 ml vand
-
100 g paella ris
-
100 g hakkede tomater
-
1 grøn peberfrugt
-
2 fed hvidløg
-
2 jomfruhummer
-
1 håndfuld hjertemuslinger
-
2 stilke dild
Note: Retten fungerer også uden jomfruhummer.
Sådan laver du din paella
-
Pil jomfruhummerhalerne – gem skallerne og hovederne!
-
Læg halerne tæt op ad hinanden mellem to stykker film. Bank derefter nænsomt halerne til de er flade.
-
Læg de bankede haler på køl, mens de stadig er pakket ind i to stykker film.
-
Skær peberfrugt i tern og snit hvidløg fint.
-
Steg grøntsagerne i olie ved lav varme.
-
Tilføj hakkede tomater.
-
Lad det simre ved meget lav varme i ca. 20 minutter, mens du jævnligt røre på panden indtil alt vand er fordampet. Det skal blive en så tør paste som muligt.
-
Tilføj paellaris til panden og rør det rundt.
-
Tilføj vand og REDUCED Skaldyrsfond til en gryde og lad det koge et par minutter.
-
Tilføj jævnligt lidt ad den varme fond til ris og grøntsager, uden at der røres i panden. Panden skal have en lav varme indtil risene er færdige og paellaen ikke er for flydende.
-
Læg hjertemuslingerne på paellaen, men ikke i midten.
-
Smid panden i ovnen ved 200 grader indtil paellaen er tør og karamelliseret i toppen.
-
Panden tages ud af ovnen. De fladbankede jomfruhummer lægges i midten på paellaen. De vil blive tilberedt ved hjælp af eftervarmen.
-
Pynt med dild og en smule sort peber.