Savoury tomatmarmelade/ketchup

Savoury tomatmarmelade/ketchup

En smagfuld tomatmarmelade/ketchup med en perfekt balance mellem sødt og surt, lavet med friske tomater, æbleeddike, sukker (eller honning) og en antydning af røget paprika for en ekstra dimension.

2 personer
30 min.

 Ingredienser

 

Sådan laver du din tomatmarmelade

  1. Tomater skæres ud i store stykker og steges langsomt i en gryde.

  2. Når tomaterne er faldet sammen, tilføjes sukker eller honning. Lad det smeltes. 

  3. Tilføj eddike og lad det koge ind til det halve. 

  4. Tilføj REDUCED Skaldyrsfond og lad det koge ind til konsistens er som marmelade.

  5. Smag til med salt, sukker og røget paprika.

  6. Tomatmarmelade/ketchuppen skal have savoury sød smag, med noter af skaldyr og paprika.

Produkter brugt i opskriften

Skaldyrsfond 4-pack
Økologisk Grøntsagsfond 4-pack