Rødkål

Rødkål

Rødkål med smør, kanelstang, laurbærblade og nelliker, glaseret med honning og æblecidereddike. Lavet på REDUCED ØKO Grøntsagsfond for ekstra dybde og smag. En perfekt kombination af sødme, krydderi og syrlighed i hver bid.

4 personer
1 time

Ingredienser 

  • ½ rødkål

  • 50 g smør

  • 1 kanelstang

  • Et par laurbærblade

  • Lidt nelliker

  • 2 skefulde honning

  • 4 skefulde æblecidereddike

  • 1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond

 

Sådan laver du dit rødkål

  1. Skær et halvt rødkål i strimler.

  2. Smelt smør på en pande sammen med kanel, laurbærblade og nelliker.

  3. Tilsæt rødkålen til panden.

  4. Tilføj REDUCED ØKO Grøntsagsfond, honning og æblecidereddike.

  5. Kog det og rør sammen indtil rødkålen er mør, men stadig sprød - så er det klar til servering.

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Grøntsagsfond 4-pack