Misosuppe

Misosuppe

En velsmagende misosuppe lavet med REDUCED ØKO Grøntsagsfond og miso, fyldt med svampe, friske tallerkensmækker, let krydret med rød chili og toppet med sprøde bønnespirer og forårsløg. En smagfuld og nærende suppeoplevelse.

2 personer
20 min.

 Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond

  • 0.8 l vand 

  • 150 g miso

  • 1 bundt forårsløg

  • 200 g svampe (eks. champignon, enoki, bøgehat)

  • Tallerkensmækker

  • 1 rød chili

  • Bønnespirer

 

Sådan laver du din suppe

  1. Bring REDUCED ØKO Grøntsagsfond og vandet i kog.

  2. Tilføj en smule miso ad gangen, indtil halvdelen er tilføjet. 

  3. Smag på suppen og tilføj gerne mere miso, hvis smagen skal være mere intens.

  4. Skær svampene i mundrette stykker og steg dem på panden.

  5. Snit forårsløg og chili i tynde strimler og anret dem i en skål.

  6. Hæld suppen op i skålen og anret med bønnespirer og tallerkensmækker.

Produkter brugt i opskriften