Grøntsagstarteletter

Grøntsagstarteletter

Tarteletter med fyld af saftige grøntsager fra skuffen, sauteret med løg og hvidløg i en blanding af REDUCED ØKO Grøntsagsfond, mel og smør. Serveret i sprøde tarteletskaller og toppet med frisk persille.

2 personer
30 min.

 Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond

  • 4 tarteletskaller

  • 4 dl vand

  • 2 løg

  • 1 fed hvidløg

  • 50 g mel

  • 50 g smør

  • Blandede grøntsager fra skuffen. f.eks. gulerod, porre, forårsløg, knoldselleri, asparges osv.

  • Persille

 

Sådan laver du dine tarteletter

  1. Smelt mel og smør på en panden til det er gyldent. Sæt det til side til senere.

  2. Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint.

  3. Steg løg og hvidløg af i smør i en gryde.

  4. De valgte grøntsager hakkes og puttes i gryden.

  5. Tilføj REDUCED ØKO Grøntsagsfond og vand og lad det koge.

  6. Imens smeltes 100 gram smør i en gryde. Når smørret er smeltet, tilføjes mel lidt ad gangen under omrøring. Rist ingredienserne godt af - uden at det branker.

  7. Tilføj mel og smør blandingen til grøntsagerne og kog det igennem til massen er tyk.

  8. Smag til med salt og peber.

  9. Server i dine tarteletskaller med frisk persille på toppen. 

Produkter brugt i opskriften