Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond
-
4 tarteletskaller
-
4 dl vand
-
2 løg
-
1 fed hvidløg
-
50 g mel
-
50 g smør
-
Blandede grøntsager fra skuffen. f.eks. gulerod, porre, forårsløg, knoldselleri, asparges osv.
-
Persille
Sådan laver du dine tarteletter
-
Smelt mel og smør på en panden til det er gyldent. Sæt det til side til senere.
-
Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint.
-
Steg løg og hvidløg af i smør i en gryde.
-
De valgte grøntsager hakkes og puttes i gryden.
-
Tilføj REDUCED ØKO Grøntsagsfond og vand og lad det koge.
-
Imens smeltes 100 gram smør i en gryde. Når smørret er smeltet, tilføjes mel lidt ad gangen under omrøring. Rist ingredienserne godt af - uden at det branker.
-
Tilføj mel og smør blandingen til grøntsagerne og kog det igennem til massen er tyk.
-
Smag til med salt og peber.
-
Server i dine tarteletskaller med frisk persille på toppen.