Daal

Daal

En lækker daal fyldt med smag fra REDUCED ØKO Grøntsagsfond, linser, gule beder, spirer og en blanding af løg, hvidløg, gulerod og aromatiske korianderfrø og spidskommen. Serveres med tomatpuré for en ekstra intensitet.

2 personer
1 time

 Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond

  • 800 ml vand

  • 1 pose linser

  • 2 stk. gule beder

  • 1 bakke spirer

  • 1 dåse tomatpure

  • 1 løg

  • 1 hvidløg

  • 1 gulerod

  • 10 g korianderfrø

  • 10 g spidskommen

 

Sådan laver du din daal

  1. Skræl løg, hvidløg og gulerod, og skær dem efterfølgende ud i små tern.

  2. Steg ingredienserne i en varm gryde. 

  3. Når løgene er klare, tilføjes spidskommen og korianderfrø, og ingredienserne ristet af et par minutter. 

  4. Tilføj tomatpure og rør rundt.  

  5. Tilføj linser, REDUCED ØKO Grøntsagsfond og vand til gryden. Lad det koge under låg til linserne er møre (ca. 20 minutter).

  6. I mellemtiden skrælles og koges bederne til de er møre. Skær dem derefter ud i små stykker. 

  7. Anret massen fra gryden i en skål, og tilføj efterfølgende bederne.

Produkter brugt i opskriften