Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond
-
800 ml vand
-
1 pose linser
-
2 stk. gule beder
-
1 bakke spirer
-
1 dåse tomatpure
-
1 løg
-
1 hvidløg
-
1 gulerod
-
10 g korianderfrø
-
10 g spidskommen
Sådan laver du din daal
-
Skræl løg, hvidløg og gulerod, og skær dem efterfølgende ud i små tern.
-
Steg ingredienserne i en varm gryde.
-
Når løgene er klare, tilføjes spidskommen og korianderfrø, og ingredienserne ristet af et par minutter.
-
Tilføj tomatpure og rør rundt.
-
Tilføj linser, REDUCED ØKO Grøntsagsfond og vand til gryden. Lad det koge under låg til linserne er møre (ca. 20 minutter).
-
I mellemtiden skrælles og koges bederne til de er møre. Skær dem derefter ud i små stykker.
-
Anret massen fra gryden i en skål, og tilføj efterfølgende bederne.