Cremet skaldyrsbisque

Cremet skaldyrsbisque

En cremet skaldyrsbisque med REDUCED Skaldyrsfond, sød og fyldig med Hokkaido/græskar, fløde for blødhed samt en krydret smagstilføjelse af røget paprika og harissa/chilisauce.

2 personer
30 min.

Ingredienser

  • 1 glas REDUCED Skaldyrsfond

  • 1 stk. Hokkaido/græskar

  • ¼ l fløde

  • Røget paprika

  • Harissa/chilisauce

 

Sådan laver du din bisque

  1. Skræl Hokkaido og kog skrællen til de er møre. 

  2. Tør skrællerne i ovnen ved 64 grader til de har sammen tekstur som soltørrede tomater. 

  3. Skrab græskarkødet i midten ud og fjern derefter kernerne. 

  4. Rist kernerne i salt og smør til de er sprøde. Den resterende pulp koges med i suppen. 

  5. Skær Hokkaido i terninger og kog terningerne i REDUCED Skaldyrsfond og fløde til de er møre.

  6. Blend massen til den har en lind konsistens.

  7. Smag til med salt og røget paprika. 

  8. Anret i en varm skål, med de tørrede hokkaidoskræller. 

    Pro tip: Tilføj chili eller harissa på toppen.

Produkter brugt i opskriften