Ingredienser
-
1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond
-
3 dl vand
-
500 g couscous
-
50 g smør
-
1 rødløg
-
200 g bladselleri
-
300 g tomater
-
1 agurk
-
1 chili
-
1 citron
-
Sumak
-
Persille
-
Evt. spiselige blomster
Sådan laver du din couscous tabouleh
-
Hæld vand og REDUCED ØKO Grøntsagsfond i en gryde og bring det i kog.
-
Tilføj smør, salt og peber.
-
Tag gryden af blusset og hæld couscous i, rør rundt i et minut og læg derefter låg på.
-
Tag gryden af varmen og lad couscoussen tilberede færdigt under låg.
-
Finsnit løg, bladselleri, agurk, tomat, persille og chili og blandet det i den afkølede couscous.
-
Smage retten til med sumak og citronsaft.
-
Server retten i en skål, med persille på toppen, og spiselige blomster hvis man har lyst.