Couscous Tabouleh

Couscous Tabouleh

En farverig og frisk couscoussalat med grøntsagsfond, blødt smør og sprøde ingredienser som rødløg, bladselleri, tomater, agurk og chili. Serveret med et strejf af citron, sumak og frisk persille, og pyntet med spiselige blomster efter ønske.

4 personer
20 min.

Ingredienser

  • 1 glas REDUCED ØKO Grøntsagsfond

  • 3 dl vand

  • 500 g couscous

  • 50 g smør

  • 1 rødløg

  • 200 g bladselleri

  • 300 g tomater

  • 1 agurk

  • 1 chili

  • 1 citron

  • Sumak

  • Persille

  • Evt. spiselige blomster

 

Sådan laver du din couscous tabouleh

  1. Hæld vand og REDUCED ØKO Grøntsagsfond i en gryde og bring det i kog. 

  2. Tilføj smør, salt og peber. 

  3. Tag gryden af blusset og hæld couscous i, rør rundt i et minut og læg derefter låg på.

  4. Tag gryden af varmen og lad couscoussen tilberede færdigt under låg.

  5. Finsnit løg, bladselleri, agurk, tomat, persille og chili og blandet det i den afkølede couscous. 

  6. Smage retten til med sumak og citronsaft. 

  7. Server retten i en skål, med persille på toppen, og spiselige blomster hvis man har lyst.

Produkter brugt i opskriften

Økologisk Grøntsagsfond 4-pack