Bønnecassoulet med rosmarin og bacon

Bønnecassoulet med rosmarin og bacon

En lækker og velsmagende bønnegryde med røget bacon, løg, hvidløg og en aromatisk rosmarinsmag, simret i en skøn blanding af hønse- eller grøntsagsfond og smør.

4 personer
45 min.

Ingredienser

 

Sådan laver du din cassoulet

  1. Sørg for at udbløde bønnerne natten over hvis anvisningen på bønnernes pose angiver dette. 

  2. Skær bacon i grove terne og steg det på en pande ved lav varme, indtil stykkerne er helt sprøde.

  3. Tag det af panden og læg det på fedtsugende papir. 

  4. Skær løg og hvidløg i tern og steg dem i baconfedt på panden ved lav varme indtil løgene er blanke. 

  5. Tilføj bønnerne, rosmarin og REDUCED ØKO Hønse- eller Grøntsagsfond indtil bønnerne er dækket. Lad det koge indtil bønnerne er møre. 

  6. Inden servering tilføjes smør til bønnerne. 

  7. Retten anrettes på en tallerken med bønnerne i bunden og stykker af bacon og frisk rosmarin på toppen.

Produkter brugt i opskriften