Ingredienser
-
1 pose/dåse hvide bønner
-
1 pose/dåse sorte bønner
-
2 løg
-
2 fed hvidløg
-
250 g røget bacon
-
1 kvist rosmarin
-
100 g smør
Sådan laver du din cassoulet
-
Sørg for at udbløde bønnerne natten over hvis anvisningen på bønnernes pose angiver dette.
-
Skær bacon i grove terne og steg det på en pande ved lav varme, indtil stykkerne er helt sprøde.
-
Tag det af panden og læg det på fedtsugende papir.
-
Skær løg og hvidløg i tern og steg dem i baconfedt på panden ved lav varme indtil løgene er blanke.
-
Tilføj bønnerne, rosmarin og REDUCED ØKO Hønse- eller Grøntsagsfond indtil bønnerne er dækket. Lad det koge indtil bønnerne er møre.
-
Inden servering tilføjes smør til bønnerne.
-
Retten anrettes på en tallerken med bønnerne i bunden og stykker af bacon og frisk rosmarin på toppen.