God smag og rene råvarer.

God smag og rene råvarer.

Vi tror på, at produkter af høj kvalitet til en rimelig pris er nøglen til at reducere madspild.

Derfor er vores fokus på løbende udvikling af nye gode produkter - i tæt samarbejde med vores kunder inden for hoteller, restauranter, kantine- og cateringbranchen.

Alle vores foodservice-løsninger er baseret på:

1. Overskud fra fødevareindustrien.

2. Danske råvarer og lokal produktion.

3. Ingen E-numre og tilsætningsstoffer.

4. Emballage af genanvendte materialer.

Din hverdag er vores fokus.

Din hverdag er vores fokus.

Vores fokus er at være tæt på dig som kunde, og agere hurtigt og effektivt, når der opstår nye muligheder i samarbejdet. Jeres feedback er basis for vores produktudvikling, emballageløsninger og rådgivning.

F.eks. er vores emballageløsning på fond en forsejlet plastikpose, hvor du let får alt indholdet ud, uden spild. Den kan foldes og bortskaffes som ren plast og fylder ikke i skraldespanden.

Det letter din hverdag og sparer penge.

Vi er alle madentusiaster i REDUCED og en stor del af os har baggrunde inden for fødevarer og gastronomi. Vi får derfor ros for at være gode og tætte sparringspartnere til dit køkken, når det handler om smag, opskrifter, optimering og miljørigtige tiltag.

Ring eller skriv, så kommer vi.

Ring eller skriv, så kommer vi.

Vi vil rigtigt gerne kigge forbi og præsentere vores produkter og vores mission om at reducere madspild.

Alle vores varer er tilgængelige og på lager ved din grossist, så du kan prøve dem næste gang du bestiller.

Fra venstre:

Michael Jones: 23 81 44 30, michael@reduced.dk

Gustav Harttung: 71 70 50 02, gustav@reduced.dk

Niels Skovby Jørgensen: 26 84 11 04, niels@reduced.dk

Hønsefond på æglægningshøns.

Hønsefond på æglægningshøns.

Æglægningshøns er ikke særligt velegnede som slagtekød, da kødet er for magert og sejt. Derfor ender de i dag som biobrændsel. Og det er en skam, for de er nemlig virkelig gode at koge fond på.  

Vi aftager så mange pensionerede æglægningshøns som muligt, så de ikke blot bortskaffes som biobrændsel.

Det får vi en lækker hønsefond ud af:

REDUCED Økologisk Hønsefond er en delikat og velafbalanceret fond, som kan bruges som base i en lang række retter, hvor hønsesmagen ikke skal være gennemtrængende.

REDUCED Økologisk Hønsefond, Stegt PRO er den rene ristede smag af høns, som er perfekt til din sauce eller retter, hvor smagen skal være mere gennemtrængende.

Læs mere her
Kalvefond på benene fra tyrekalve.

Kalvefond på benene fra tyrekalve.

I mejeri-industrien er der kun brug for ganske få avlstyre til at sikre den fortsatte formering af malkekvæg. De resterende tyrekalve fedes op og bruges som kødkvæg. Vi aftager så mange ben fra disse kalve som muligt, så de ikke går til spilde.

Det får vi en lækker kalvefond ud af:

REDUCED Økologisk Kalvefond er en ren animalsk-baseret fond, med en ren og intens smag af kalv. Den gode base i dine saucer, supper og gryderetter.

Læs mere her
Grøntsagsfond på frasorterede svampe og grøntsager.

Grøntsagsfond på frasorterede svampe og grøntsager.

Der stilles strenge krav til, hvilken
form, farve og størrelse avlernes grøntsager må have for at kunne blive solgt videre. Det er spild af gode råvarer. Vi aftager grøntsager og svampe fra nogle af landets førende leverandører af økologiske højkvalitetsvarer. Og der er masser af det!

Det får vi en lækker grøntsagsfond ud af:

REDUCED Økologisk Grøntsagsfond er en fantastisk
universalfond
, som kan bruges i både veganske og animalske retter.

Læs mere her
Skaldyrsfond på invasive strandkrabber.

Skaldyrsfond på invasive strandkrabber.

Langs de danske kyster lever 12 mia. strandkrabber, og de bliver flere hver dag. Mange af dem er invasive arter, som ødelægger havmiljøet for den naturlige bestand af fisk og skaldyr. De betegnes som skadedyr, så når fiskerne får dem i nettet, må de ikke smide krabberne ud i havet igen. Strandkrabberne ender derfor som affald, når de landes.  

Det får vi en lækker skaldyrsfond ud af:

REDUCED Skaldyrsfond har en dyb smag af skaldyr, mørk og insisterende farve og intens umamismag. En fond der ikke er til at komme udenom.

Hvis du undrer dig over, at denne fond ikke er økologisk, skyldes det at vildtfangede dyr og vildtgroende planter ikke må anmærkes økologisk. 

Læs mere her
Umami Koncentrat er den ultimative smagsbooster i dit køkken.

Umami Koncentrat er den ultimative smagsbooster i dit køkken.

I REDUCED har vi udviklet nogle unikke metoder til at få optimal smag ud af overskudråvarer fra fødevareindustrien. Baseret på pensionerede æglægningshøns eller frasorterede svampe, har vi udviklet to intense umami-boostere til dine retter.

REDUCED Umami koncentrat Høns er en fermenteret smagsbooster lavet af pensionerede høns fra den danske ægproduktion, perlebyg og koji, som løfter enhver ret i det salte køkken og tilfører maden kompleksitet og lang eftersmag.

REDUCED Umami koncentrat Svampe er dens veganske fætter med en naturlig og ren smag af svampe – pakket med umami. Den perfekte smagsbooster til veganske, såvel som animalske retter.

REDUCED er god smag, reducering af madspild og godt håndværk.

REDUCED er god smag, reducering af madspild og godt håndværk.

I REDUCED udvikler vi nye metoder til at udvinde god smag af råvarer, som ellers går til spilde i fødevareindustrien.

Vi har et stærkt team af specialister inden for udvikling, som hver dag knokler i vores madlaboratorium med dette ene formål. Alle vores fonder og saucer bliver produceret i vores produktionsfaciliteter i København og Nordjylland.

Råvarerne finder vi ved at være i tæt dialog med landets førende, økologiske fødevareproducenter, som har samme interesse som os: At reducere spild af gode råvarer.

Når vi er tilfredse med produktet, tester vi det sammen med en række af vores betroede kunder, for at sikre at det ikke kun er os, der synes, at det er godt.

Vi tror på, at vejen til mindre madspild går gennem smag og godt håndværk.

Hvis du har lyst til at besøge os i Nordhavn og se vores produktion, så giv os et kald. 

Vi giver gerne en rundvisning!