Smag er vigtigt. Vi skaber det.

Smag er vigtigt. Vi skaber det.

Vi tror at smag er nøglen til at reducere madspild.
Derfor har vi udviklet en unik teknologi til produktion af smagsforstærkere baseret paa sidestrømme.  

Resultatet er vores nye produktlinje af REDUCED ingredienser.

Ingredienserne er kendetegnet ved:

1) Naturlig umami

2) Reduktion af madspild

3) Ingen tilsætningssttoffer

En process. Flere løsninger.

En process. Flere løsninger.

Vi kan hjælpe dig med at tilføre umami til dit produkt paa forskellige maader.

Vi tilbyder lige nu tre løsninger:

1. Umami Solutions

Færdigudviklede ingredienser, der forstærker umami.

2. Customized ingredienser

Vi tilpasser vores ingredienser til lige præcis dit behov..

3. Side stream optimering

Vi tager udgangspunkt i din side stream, og skaber derfra et unikt produkt fyldt med smag.

Hvorfor vores ingredienser?

Hvorfor vores ingredienser?

Vi udvikler og producerer ingredienser i vores egne produktionsfaciliter i Københavns Nordhavn.

Det betyder at vi kan tage en idé til et produkt hurtigt. 

Samtidig kan vi selv kontrollere alle aspekter ifht. kvalitet og fortrolighed

Dernæst, saa kender vi også vigtigtheden af at skabe det perfekte match mellem ingrediens og produkt. 

Svampe Umami

Svampe Umami

Vores svampe umami produkt er en naturlig smagsforstærker, lavet på upcyclede champignoner. Vi bruger svampe, der af forskellige årsager så som forkert størrelse, beskadigelse eller ødelagte dele, bliver kasseret.

Hele 8-10% af alle opdyrkede svampe smides ud, hvilket resulterer i 200 tons spild om året, kun for én producent.

Hos REDUCED ser vi spildstrømme som en mulighed for smag, hvilket i denne sag ledte os til udviklingen af vores svampe umami produkt.

I dag, ved at upcycle et enkelt kilo kasserede svampe, forhindrer vi at 0.47 kg. CO2 udledning går til spilde.

Hønse Umami

Hønse Umami

Vores hønse umami produkt er en naturlig smagsforstærker, laver på upcyclede ægliggende høns. Fordi at hønsene på et tidspunkt stopper med at ligge æg, og kødet er for sejt til at spise, bliver de ofte kasseret eller brugt i dyrefodder.

I Danmark alene leder dette til et årligt spild på 8 millioner kg. økologiske høns. 

Hos REDUCED ser vi spildstrømme som en mulighed for smag, hvilket i denne sag ledte os til udviklingen af vores hønse umami produkt.

Siden produktionen af 1 kg. høns resulterer i 8 kg. CO2 udledninger (CONCITO), bidrager upcyclingen af disse høns, med en bedre udnyttelse af kostbare naturressourcer. 

Hvem vil hjælpe dig?

Hvem vil hjælpe dig?

Vores team består af passionerede og kreative personer, som kommer fra nogle af de mest anerkendte institutioner indenfor fødevare og gastronomi. 

Vores kernekompetencer er:

- Produktudvikling

- Upcycling

- Fermentering

- Applikationer

Vi er drevet af udfordringer og at skabe en forskel gennem bæredygtig produktudvikling, hvor smagen er i centrum. 

Kontakt os her
Hvordan arbejder vi?

Hvordan arbejder vi?

Vores proces er som udgangspunkt i fem trin.

1. Analyse

Vi analyserer jeres produkter for at afklare hvordan vores ingredienser kan bidrage til mere smag eller kostbesparelser.

2. Applikation og test

Vi tester hvordan vores ingredienser interagerer med de andre ingredienser i jeres produkt.

3. Evaluering

Vi identificerer hvor vi tilfører mere værdi til dit produkt og afgør derefter om vi skal gå videre i processen.

4. Præsentation og godkendelse

Vi præsenterer løsninger og i afgør hvilken der passer bedst til hvad i søger.

5. Levering af ingredienser

Vi leverer vores ingredienser til jeres produkt og produktion

Upcycling & teknologi.

Upcycling & teknologi.

Vores teknologi er bygget op omkring en unik proces, hvor vi omdanner sidestrømme og overskudsraavarer til smagsforstærkere kosteffektivt i industriel skala.

Resultatet er et umami-intenst slutprodukt vi kan levere i væske eller pulverform.

Vi har seks standard produkter: tre animalske og tre veganske.

Alle lavet af sidestrømme, økologiske og uden tilsætningsstoffer.

Den feedback vi faar fra vores kunder er at ingredienserne:

- Forstærker umami

- Minimerer sødme

- Reducerer bitterhed

- Kan give kostbesparelser

Processen kan anvendes til en lang række sidestrømme, hvorfor vi meget gerne vil implementerer dit restprodukt og give det fornyet værdi.

Kontakt os hvis du vil vide mere
Samples & demoer.

Samples & demoer.

Vi sender gerne samples eller illustrerer, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et nyt produkt eller opgradere et eksisterende.

Det kan vi gøre ved online kald, smagninger og produtionsbesøg.

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere.

Kontakt os her